Fountain Park laajensi toimintaansa Saksaan

Fountain Park on alkuvuoden aikana laajentanut toimintaansa Saksan markkinoille. Saksaan on perustettu erillinen yhtiö, Fountain Park Executive Consulting, jonka toiminnasta vastaa Roland Steenblock. Roland Steenblockilla on laaja ja monipuolinen kokemus liike-elämästä. Hän on toiminut lähes 30 vuotta erilaisissa johtotehtävissä Saksassa. Viimeisimmät kymmenen vuotta hän on työskennellyt Bayer MaterialScience –yhtiössä.

Olemme Fountain Parkissa toteuttaneet projekteja ulkomaille aiemminkin, mutta nyt meillä on ensimmäistä kertaa jatkuva läsnäolo Suomen rajojen ulkopuolella. Yhteensä yli 2 000 toteutetun projektin myötä yhtiölle on kertynyt vankka kokemus yhteistyöstä niin yritysten, julkisen sektorin kuin järjestöjenkin kanssa.

Yritykset ja muut organisaatiot kohtaavat myös  Saksassa usein samankaltaisia haasteita kuin suomalaiset kumppaninsa. Nykyään on myös huomattavissa trendi, jossa päätöksenteon tueksi halutaan usein kuulla suoraan heitä, joihin päätökset vaikuttavat.

”Uskomme, että palvelumme ytimessä oleva yhteiskehittäminen ja sen ympärille rakennettu monipuolinen ja kustannustehokas verkkoaivoriihi otetaan hyvin vastaan Saksan markkinoilla. Tavoitteena on laajentaa toimintaamme ja odotamme Saksan markkinoiden tarjoavan Fountain Parkille merkittävän kasvumahdollisuuden tulevaisuudessa”, kertoo toimitusjohtaja Riitta Ahlholm.

Fountain Park palvelee myös Saksassa tutuilla osa-alueilla: johtaminen, strategiatyö ja sidosryhmädialogit sekä kansalaiskeskustelut.