Millainen on vetovoimainen terveysalan työpaikka?

Sydänsairaala kerää terveydenhuollon ammattilaisten näkemyksiä siitä, millainen on paras mahdollinen terveysalan työpaikka. Kerro omin sanoin näkemyksiäsi ja arvioi mitä muut ammattilaiset ovat vastanneet. Klikkaa tästä osallistuaksesi

https://www.strategysignals.com/37815-30831-106@ka16w&2ivpzu

Minkälainen työpaikka on sairaala? Mitä sosiaali- ja terveysalan vetovoimaiselta työpaikalta odotetaan? Mikä lisäisi sairaalan vetovoimaisuutta työpaikkana? Miten voisimme kehittää työympäristöämme entistäkin paremmaksi?

Muun muassa näihin kysymyksiin etsimme vastauksia, kokemuksia ja näkemyksiä verkkohaastattelun keinoin. Tavoitteenamme on kerätä vetovoimaisen työpaikan tunnusmerkkejä sairaalaympäristössä työskenteleviltä ja saada esimerkkejä parhaista käytännöistä. Kysymme samalla, mitä Tays Sydänsairaalasta ajatellaan työnantajana. Verkkohaastattelun valmistuttua tuloksista julkaistaan lyhyt yhteenveto, joka lähetetään siitä kiinnostuneille vastaajille.

Vastaaminen tapahtuu nimettömänä ja se kestää noin 1-15 minuuttia täysin omasta kiinnostuksestasi riippuen. Lopussa voit jättää yhteystietosi osallistuaksesi Suunto M5 All Black -sykemittarin arvontaan ja tulosten yhteenvedon saamiseksi. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittajan nimi julkaistaan myös Sydänsairaalan verkkosivulla osoitteessa www.sydansairaala.fi. Arvonta suoritetaan vastausajan päätyttyä tammikuun lopussa.

tays