Tule rakentamaan tulevaisuuden B2B-myynnin osaamista!

Suomalainen myytti on, ettemme osaa myydä. Myyntiin suhtaudutaan kielteisesti, vaikka se on kansamme menestyksen perusta. Paljon on tehty tutkimuksia suomalaisten asenteista myyntiin ja myynnin osaamiseen. Nyt on aika lopettaa murehtiminen tämänhetkisestä tilanteesta ja keskittyä siihen, miten varmistamme tulevaisuuden myynnin osaamisen!

 

Kerro meille mitä asioita ja ominaisuuksia pidät tärkeinä tulevaisuuden ratkaisu- ja palvelumyynnin osaamisessa. Pääset vertailemaan muiden ideoita, sekä kertomaan omia ajatuksiasi. Osallistuminen on nimetöntä, eikä vie aikaasi kuin hetken. Voit halutessasi jättää sähköpostiosoitteesi loppuun, jolloin lähetämme yhteenvedon tutkimuksen tuloksista sinulle. Tutkimustulokset esitellään Sales Morning 2017 tapahtumassa Finlandia-talolla 14.3, sekä käsitellään Petri Nuppusen (Haaga-Helia) opinnäytetyössä.

Osallistu tästä ja tule vaikuttamaan siihen, että suomalaisista tulee myynnin edelläkävijöitä!

Sales Morning 2017 järjestetään 14.3.2017 Helsingissä Finlandia-talossa, klo 7.30 alkaen. Seminaarin aiheena on B2B-myynnin tulevaisuus. Tule kuuntelemaan, inspiroitumaan ja verkostoitumaan! Järjestäjänä toimii Helsinki Sales Academy yhteistyökumppaneineen. Lisätietoa sekä mahdollisuus ilmoittautua Sales Morning 2017 -tapahtumaan täältä.

Tutkimuksen toteuttavat Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ja Fountain Park Oy.

 Terveisin,

 

Teemu Kokko, rehtori, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Janne Jauhiainen, toimitusjohtaja, Fountain Park Oy