Paulig sai kokonaiskuvan organisaatiosta ketterästi

”Olemme saaneet loistavaa kokonaispalvelua aina verkkototeutuksen käytännön suunnittelusta hyvin koostettuun loppuraporttiin asti. Asiantuntemus on ollut hyvää joka vaiheessa. Osaatte auttaa asiakasta,” kertoo Pauligin viestintäjohtaja Anita Laxén.   Paulig on hyödyntänyt Strategiadialogia kahdesti. Ensimmäinen kerta oli vuonna 2016, kun tavoite oli kokeilla uutta ketterää tapaa kerätä näkemyksiä organisaation sisältä siitä, miten kulttuurin kehittäminen etenee. Strategiadialogi nousi… Lue lisää!

Accountorin strategian toteuttaminen otti harppauksen eteenpäin viikoissa

”Erittäin tärkeää meille oli esimiesosallistujien arvio, että heidän ymmärryksensä strategiasta on parantunut ja heillä on paremmat kyvykkyydet jatkaa strategiasta keskustelua tiimiensä kanssa käydyn Strategiadialogin jälkeen. Tämän arvion antoi yli 70 prosenttia esimiesosallistujista,” kertoo Mari Vuorre, Chief Competence Officer ja Accountor Groupin johtoryhmän jäsen. Accountor Groupilla oli tavoitteena, että kaikissa yksiköissä on ymmärrys konsernin yhteisestä suunnasta… Lue lisää!

Dialoginen strategiatyö tukemassa muutosta Valtiontalouden tarkastusvirastossa

”Dialoginen strategiatyö vahvisti ymmärrystä siitä, että meiltä odotetaan uudistumista ja kehittymistä ja myös uskotaan, että pystymme sen tekemään. Tätä tietoa olisi ollut vaikeaa tuoda ilmi muilla keinoilla yhtä selkeästi”, toteaa Valtiontalouden tarkastusviraston strategiapäällikkö Pirkko Lahdelma. Valtiontalouden tarkastusvirasto uskoo dialogiseen strategiatyöhön. Virastossa toteutettiin satoja osallistujia innostanut, henkilöstön sekä sidosryhmät kattava strategiadialogi, jonka tavoitteena oli kerätä… Lue lisää!

European Chemicals Agency reviewed its future with an online dialogue

ECHA is reviewing its ways of working for the future. ECHA directors wanted to engage all staff in a dialogue on the key topics and drivers for change. Fountain Park facilitated the process with an ECHA wide Online Dialogue that introduced the main topics to all employees, allowed them to anonymously comment and read… Lue lisää!

Helenin sidosryhmät: toimitusvarmuudesta huolehtiminen on tärkeää!

Helen toteutti jo toistamiseen vastuullisuusteemoja käsittelevän sidosryhmädialogin ja osallistuneiden mukaan Helenin vastuullisuudesta halutaan kuulla erityisesti verkkosivuilla, Helen-lehdessä ja uutiskirjeissä. ”Jatkamme siis vastuullisuusteemojen käsittelyä näissä kanavissa”, toteaa Pirjo Jantunen, Helenin yritysvastuullisuuspäällikkö. Hän sanoo, että tulosten perusteella on helppo todeta Helenin kehityssuunnan olevan oikea, mutta tekoja tarvitaan lisää. Viimeisimpiä askeleita edustavat tänä vuonna käynnistyneet Salmisaaren pellettilämpölaitos… Lue lisää!