Tulevaisuuden työn johtaminen –webinaari 24.11. klo 10-11

Tervetuloa mukaan Tulevaisuuden työn johtaminen -webinaariin!

Tässä aamupäivän tehotunnissa kuulet keskustelua tulevaisuuden työn johtamisen vaatimuksista, haasteista ja mahdollisuuksista. Mukana keskustelemassa ovat TietoEVRYn vastuullisuus- ja viestintäjohtaja Kia Haring, Työterveyslaitoksen pääjohtaja Antti Koivula ja Fountain Parkin toimitusjohtaja Janne Jauhiainen. 

Webinaarissa pureudumme mm. seuraaviin aiheisiin: 

 • Miten johtaminen sovitetaan työn isoihin muutoksiin?
 • Kuinka tulevaisuuden osaamista pystytään strategisesti johtamaan?
 • Miten johtaja voi tunnistaa ja hyödyntää heikkoja signaaleja ennakoinnissa?
 • Millaista on tulevaisuuden työn kannalta oleellinen osaaminen?
 • Tuoko tulevaisuuden työ mukanaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia?

  Ilmoittaudu nyt mukaan maksuttomaan webinaariin! Jätä yhteystietosi alle

   

  Esiintyjistä:

  Kia Haring, Kia Haring on TietoEVRYn viestintä-ja vastuullisuusjohtaja, joka tiiminsä kanssa luo ja toteuttaa yrityksen mainestrategiaa, toimii yrityskulttuurin edistäjänä sekä kestävän kehityksen vauhdittajana. Kialla on yli 20-vuoden kokemus kansainvälisestä yritysviestinnästä ja markkinoinnista, ja häntä inspiroi digitalisaation ja uusien teknologioiden mahdollisuudet kansalaisten hyvinvoinnin ja kestävän kehityksen edistäjinä.

  Antti Koivula, Työterveyslaitoksen pääjohtaja. Antti on työelämän kehittymisen ja johtamisen asiantuntija ja hänellä on kokemusta pienten ja keskisuurten kasvuyritysten kehittäjänä, neuvonantajana ja hallituksen jäsenenä. Hän on myös työskennellyt Nokia Oyj:llä strategisen muutoksen ja osaamisen avainrooleissa. Antti on väitellyt työpsykologian ja johtamisen kehittämisen alalta.

  Janne Jauhiainen, Fountain Parkin toimitusjohtaja. Janne vastaa toimitusjohtajan pestin ohella Fountain Parkin projektituotannosta, analyyseistä ja tuotekehityksestä. Hän on innostunut joukkojen viisaudesta johtamisen arkeen siitä kun isompi joukko ihmisiä löytää yhdessä ratkaisut tulevaisuuden haasteisiin – ja saa ne tapahtumaan.