Yhteystietomme

Saapuminen

Toimistomme sijaitsee erinomaisten kulkuyhteksien varrella Helsingin Kampissa, Freda 47 -yrityskiinteistössä.

Puhelin 010 424 3000
Sähköposti
Ota yhteyttä Jätä yhteystietosi, olemme sinuun yhteydessä!
Verkkolaskutus

Verkkolaskuosoite:
003716320834
Tarkista tarkat tiedot täältä

Saapuminen julkisilla

Kampin kauppakeskus sijaitsee 300 metrin päässä toimistostamme. Katso yhteydet reittioppaasta.

Pysäköinti

Fredrikinkadun ja Kalevankadun varrella on tienvarsipaikkoja. Lähin pysäköintihalli löytyy Kampista.

Asiantuntijamme

Janne Jauhiainen

Janne on toimitusjohtaja ja vastaa lisäksi projektituotannosta, analyyseistä ja tuotekehityksestä. Hän on innostunut joukkojen viisaudesta johtamisen arkeen, siitä kun isompi joukko ihmisiä löytää yhdessä ratkaisut tulevaisuuden haasteisiin – ja saa ne tapahtumaan.

 • 050 321 7977
Tuomo Lähdeniemi

Tuomo on varatoimitusjohtaja sekä yksi Fountain Parkin perustajaosakkaista. Asiakastyössä Tuomo on erikoistunut muun muassa strategiatyöhön ja sivistysinstituutioihin.

 • 040 833 3534
Anu Valtari

Anu on talviuimari, jolla on hallussa olennaisen sanoman tiivistäminen. Hänen selkäytimessään ovat projektien ja muutoksen eteenpäin vieminen sekä asiakkaan haasteen ratkaiseminen yhteiskehittämistä hyödyntäen.

 • 050 550 3150
Hanna Niemelä

Hanna on tilannetajuinen projektipäällikkö, joka luo asiakkaan kanssa merkityksellisiä kokonaisuuksia. Hanna pitää langat käsissään projektin alusta loppuun ja tiivistää laajoistakin aiheista oleellisimman selkeiksi viesteiksi. Monipuoliset viestintätaidot lähellä sydäntä, aktiivinen uuden oppiminen ja oman osaamisen kehittäminen tärkeitä.

 • 050 596 4244
Jari Latvalahti

Liiketoimintajohtaja Jari vastaa osaltaan Fountain Parkin julkishallinnon asiakkuuksista. Erityisenä mielenkiinnon kohteena hänellä on sote ja sote-uudistuksen alaiset asiat. Jarilla on kahdenkymmenen vuoden käytännön kokemus johtamisesta ja sen kehittämisestä.

 • 050 312 0298
Jarkko Kuusinen

Jarkko on kokenut projektien toteuttaja, jolle asiakkaan tavoite ja haaste ovat aina projektin ensisijainen lähtökohta. Jarkko on yksi Fountain Parkin perustajista. Hänen valttinaan asiakkaamme haasteen ratkaisuun on laaja kokemus liiketoiminnnan johtamisesta, yrittämisestä, johdon konsultoinnista sekä lähes 10 vuoden työskentelystä ulkomailla.

 • 040 505 0081
Lea Remes

Lea työskentelee visuaalisena suunnittelijana ja pyrkii aina erinomaiseen lopputulokseen asiakastyössä. Lea on erittäin luova visuaalisen suunnittelun ammattilainen, jolla on silmää yksityiskohdille.

 • 050 410 9063
Linnea Pitkänen

Linnea navigoi Fountain Parkissa sujuvasti markkinoinnin, myynnin sekä projektien aallokossa. Hänen intohimoinaan ovat erityisesti muutosprojektit, markkinoinnin kehittäminen sekä tarinankerronta.

 • 050 3060 818
Teppo Nieminen

Teppo on tehnyt Fountain Parkin asiantuntijana lähes kaikkia mahdollisia projekteja erilaisten asiakkaiden kanssa sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Painopistealueita ovat kuitenkin ennakointi, strategia ja muutoksen johtaminen. Laaja-alainen kiinnostus asioihin ja ilmiöihin mahdollistaa asioiden sovittamisen laajempaan kontekstiin.

 • 050 544 1623
Roland Steenblock

Roland Steenblock on Fountain Park Executive Consulting yhteyshenkilömme Saksassa.

 • +49 (0) 214 690 590 00
Jukka Viitasaari

Jukka Viitasaari on kokenut yrittäjä, elinkeinoelämän vaikuttaja ja hallitusammattilainen, joka toimii Fountain Parkin hallituksen puheenjohtajana. Hänen kiinnostusalueitaan ovat ketterät strategiat, kyberturva, asiakasarvo ja innovaatiot. Jukka on myös Cyberwatch Finlandin yksi perustajista ja hallituksen puheenjohtaja.

 • 040 823 5507