Yhteystietomme

Saapuminen

Toimistomme sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Fennia-korttelissa Mikonkadulla, Helsingissä

Puhelin 010 424 3000
Sähköposti
Verkkolaskutus

Verkkolaskuosoite:
003716320834
Tarkista tarkat tiedot täältä

Saapuminen julkisilla

Kiinteistön vieressä sijaitsevat Rautatieasema ja Rautatientorin linja-autoasema takaavat erinomaisen julkisen liikenteen saavutettavuuden, jota täydentää korttelin alapuolella sijaitseva Helsingin yliopiston metroasema. Katso yhteydet reittioppaasta.

Pysäköinti

Henkilöautoilijoita palvelevat rautatieaseman yhteydessä sijaitseva Engelin pysäköintilaitos ja Kluuvin pysäköintilaitos, josta on suora yhteys Helsingin yliopiston metroaseman kautta.

Asiantuntijamme

Janne Jauhiainen

Janne on toimitusjohtaja ja vastaa lisäksi projektituotannosta, analyyseistä ja tuotekehityksestä. Hän on innostunut joukkojen viisaudesta johtamisen arkeen, siitä kun isompi joukko ihmisiä löytää yhdessä ratkaisut tulevaisuuden haasteisiin – ja saa ne tapahtumaan.

 • 050 321 7977
Tuomo Lähdeniemi

Tuomo on varatoimitusjohtaja sekä yksi Fountain Parkin perustajaosakkaista. Asiakastyössä Tuomo on erikoistunut muun muassa strategiatyöhön ja sivistysinstituutioihin.

 • 040 833 3534
Anu Valtari

Anu on talviuimari, jolla on hallussa olennaisen sanoman tiivistäminen. Hänen selkäytimessään ovat projektien ja muutoksen eteenpäin vieminen sekä asiakkaan haasteen ratkaiseminen yhteiskehittämistä hyödyntäen.

 • 050 550 3150
Hanna Niemelä

Hanna on tilannetajuinen projektipäällikkö, joka luo asiakkaan kanssa merkityksellisiä kokonaisuuksia. Hanna pitää langat käsissään projektin alusta loppuun ja tiivistää laajoistakin aiheista oleellisimman selkeiksi viesteiksi. Monipuoliset viestintätaidot lähellä sydäntä, aktiivinen uuden oppiminen ja oman osaamisen kehittäminen tärkeitä.

 • 050 596 4244
Jari Latvalahti

Liiketoimintajohtaja Jari vastaa osaltaan Fountain Parkin julkishallinnon asiakkuuksista. Erityisenä mielenkiinnon kohteena hänellä on sote ja sote-uudistuksen alaiset asiat. Jarilla on kahdenkymmenen vuoden käytännön kokemus johtamisesta ja sen kehittämisestä.

 • 050 312 0298
Lea Remes

Lea työskentelee visuaalisena suunnittelijana ja pyrkii aina erinomaiseen lopputulokseen asiakastyössä. Lea on erittäin luova visuaalisen suunnittelun ammattilainen, jolla on silmää yksityiskohdille.

 • 050 410 9063
Teppo Nieminen

Teppo on tehnyt Fountain Parkin asiantuntijana lähes kaikkia mahdollisia projekteja erilaisten asiakkaiden kanssa sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Painopistealueita ovat kuitenkin ennakointi, strategia ja muutoksen johtaminen. Laaja-alainen kiinnostus asioihin ja ilmiöihin mahdollistaa asioiden sovittamisen laajempaan kontekstiin.

 • 050 544 1623
Roland Steenblock

Roland Steenblock on Fountain Park Executive Consulting yhteyshenkilömme Saksassa.

 • +49 (0) 214 690 590 00
Jukka Viitasaari

Jukka Viitasaari on kokenut yrittäjä, elinkeinoelämän vaikuttaja ja hallitusammattilainen. Hänen kiinnostusalueitaan ovat ketterät strategiat, kyberturva, asiakasarvo ja innovaatiot. Jukka on myös Cyberwatch Finlandin yksi perustajista.

 • 040 823 5507
Riitta Ahlholm

Riitalla on paljon monipuolista johtamiskokemusta kotimaasta, mutta myös kansainvälisistä organisaatioista. Hän auttaa asiakkaita monenlaisissa johtamisen tilanteissa ja työskentelee Fountain Parkin partnerina.

 • 040 503 1318
Christer Granlycke

Christer är en erfaren coach och projektledare som fokuserar på kundens resa in i framtiden. Han har en djup och lång erfarenhet och förståelse för utmaningarna i många olika skeden av samhället, både offentliga och privata. Kärnkompetensen är utveckling av operativ verksamhet och strategi.

 • +358 405629642
Heljä Misukka

Heljä on pitkään ollut yksi koulutuspolitiikan kärkivaikuttajista Suomessa. Hänellä on 30 vuoden kokemus koulutuksesta ja opetusalasta mm. päättäjänä, valtiosihteerinä, asiantuntijana ja johtajana. Nykyään hän tekee oman yrityksensä LovEdun kautta yhteistyökumppanien kanssa töitä vaikuttajaviestinnän parissa ja opetusalan konsulttina. Heljä on Fountain Parkin partneri.

 • +358 50 528 6682