Yhteystietomme

Saapuminen

Toimistomme sijaitsee erinomaisten kulkuyhteksien varrella Helsingin Kampissa, Freda 47 -yrityskiinteistössä.

Puhelin 010 424 3000
Sähköposti

  Ota yhteyttä Jätä yhteystietosi, olemme sinuun yhteydessä!

  Verkkolaskutus

  Verkkolaskuosoite:
  003716320834
  Tarkista tarkat tiedot täältä

  Saapuminen julkisilla

  Kampin kauppakeskus sijaitsee 300 metrin päässä toimistostamme. Katso yhteydet reittioppaasta.

  Pysäköinti

  Fredrikinkadun ja Kalevankadun varrella on tienvarsipaikkoja. Lähin pysäköintihalli löytyy Kampista.

  Asiantuntijamme

  Janne Jauhiainen

  Janne on toimitusjohtaja ja vastaa lisäksi projektituotannosta, analyyseistä ja tuotekehityksestä. Hän on innostunut joukkojen viisaudesta johtamisen arkeen, siitä kun isompi joukko ihmisiä löytää yhdessä ratkaisut tulevaisuuden haasteisiin – ja saa ne tapahtumaan.

  • 050 321 7977
  Tuomo Lähdeniemi

  Tuomo on varatoimitusjohtaja sekä yksi Fountain Parkin perustajaosakkaista. Asiakastyössä Tuomo on erikoistunut muun muassa strategiatyöhön ja sivistysinstituutioihin.

  • 040 833 3534
  Anu Valtari

  Anu on talviuimari, jolla on hallussa olennaisen sanoman tiivistäminen. Hänen selkäytimessään ovat projektien ja muutoksen eteenpäin vieminen sekä asiakkaan haasteen ratkaiseminen yhteiskehittämistä hyödyntäen.

  • 050 550 3150
  Hanna Niemelä

  Hanna on tilannetajuinen projektipäällikkö, joka luo asiakkaan kanssa merkityksellisiä kokonaisuuksia. Hanna pitää langat käsissään projektin alusta loppuun ja tiivistää laajoistakin aiheista oleellisimman selkeiksi viesteiksi. Monipuoliset viestintätaidot lähellä sydäntä, aktiivinen uuden oppiminen ja oman osaamisen kehittäminen tärkeitä.

  • 050 596 4244
  Jari Latvalahti

  Liiketoimintajohtaja Jari vastaa osaltaan Fountain Parkin julkishallinnon asiakkuuksista. Erityisenä mielenkiinnon kohteena hänellä on sote ja sote-uudistuksen alaiset asiat. Jarilla on kahdenkymmenen vuoden käytännön kokemus johtamisesta ja sen kehittämisestä.

  • 050 312 0298
  Jarkko Kuusinen

  Jarkko on kokenut projektien toteuttaja, jolle asiakkaan tavoite ja haaste ovat aina projektin ensisijainen lähtökohta. Jarkko on yksi Fountain Parkin perustajista. Hänen valttinaan asiakkaamme haasteen ratkaisuun on laaja kokemus liiketoiminnnan johtamisesta, yrittämisestä, johdon konsultoinnista sekä lähes 10 vuoden työskentelystä ulkomailla.

  • 040 505 0081
  Lea Remes

  Lea työskentelee visuaalisena suunnittelijana ja pyrkii aina erinomaiseen lopputulokseen asiakastyössä. Lea on erittäin luova visuaalisen suunnittelun ammattilainen, jolla on silmää yksityiskohdille.

  • 050 410 9063
  Teppo Nieminen

  Teppo on tehnyt Fountain Parkin asiantuntijana lähes kaikkia mahdollisia projekteja erilaisten asiakkaiden kanssa sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Painopistealueita ovat kuitenkin ennakointi, strategia ja muutoksen johtaminen. Laaja-alainen kiinnostus asioihin ja ilmiöihin mahdollistaa asioiden sovittamisen laajempaan kontekstiin.

  • 050 544 1623
  Roland Steenblock

  Roland Steenblock on Fountain Park Executive Consulting yhteyshenkilömme Saksassa.

  • +49 (0) 214 690 590 00
  Jukka Viitasaari

  Jukka Viitasaari on kokenut yrittäjä, elinkeinoelämän vaikuttaja ja hallitusammattilainen, joka toimii Fountain Parkin hallituksen puheenjohtajana. Hänen kiinnostusalueitaan ovat ketterät strategiat, kyberturva, asiakasarvo ja innovaatiot. Jukka on myös Cyberwatch Finlandin yksi perustajista ja hallituksen puheenjohtaja.

  • 040 823 5507
  Riitta Ahlholm

  Riitalla on paljon monipuolista johtamiskokemusta kotimaasta, mutta myös kansainvälisistä organisaatioista. Hän auttaa asiakkaita monenlaisissa johtamisen tilanteissa ja työskentelee Fountain Parkin partnerina.

  • 040 503 1318