Referenssit

Vapo seuraa ihmisten työhyvinvointia poikkeusoloissa

Energiayhtiö Vapo seuraa aktiivisesti korona-aikana työntekijöidensä tilannetta ja kuuntelee kuinka ihmiset pärjäävät eri työympäristöissä. Vapolla on henkilöstöä etätöissä, toimistolla sekä tuotannossa. Huhtikuussa kuudella kielellä tehty Vapon Corona Pulse Survey osoitti, että ihmiset kokevat… Lue lisää »

Sote-uudistus henkilöstön silmin -ammattilaisdialogi 

Sote-uudistus henkilöstön silmin -ammattilaisdialogi tehtiin Verkkoaivoriihellä  Niin kauan kuin sote-uudistus on ollut suunnitteilla, on se herättänyt epävarmuutta ja kysymyksiä; mitä henkilöstölle tapahtuu, säilyykö työpaikat, miten käy palvelujen, lisääntyykö eriarvoisuus,… Lue lisää »

Kuntaliiton strategiatyössä hyödynnettiin Verkkoaivoriihtä

Koko jäsenkenttä mukana strategiatyössä Kuntaliiton strategiatyössä ja arvokeskustelussa osallistettiin koko jäsenkenttä, kunnat ja kaupungit sekä liiton omat asiantuntijat ja henkilöstö. Kuntaliiton strategia- ja kehitysyksikön esimies Markus Pauni kertoo, miten osallistaminen käytännössä toteutettiin… Lue lisää »

Johtamista kehitettiin Teliassa dialogisen strategiatyön voimin

Napakka dialogi koko Telia Finlandin yritysliiketoiminnan henkilöstön kanssa nosti esiin johtoryhmän agendalle johtamisen ja esimiestyön kehittämisen teemoja – tulokset nopeuttavat käytännön toimiin tarttumista. Minna Hurmalainen, Telian yritysliiketoiminnan People Partner kertoo videolla, mitä dialogin… Lue lisää »

Strategian valmistelu tehdään Haaga-Heliassa yhteisöllisesti

”Meillä Haaga-Heliassa yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen ovat todella tärkeitä asioita. Viimeisin suuri harjoitus on uuden strategian valmistelu. Laadimme parhaillaan strategiaa vuosille 2021-2025, ja olemme jo toistamiseen hyödyntäneet Fountain Parkia ja heidän verkkotyökaluaan strategiatyön tukena.… Lue lisää »

Koululaiskysely yhdistää koululaiset ja harrastukset

Koululaiskysely on merkittävä kuulemisen väline Opetus- ja kulttuuriministeriön kanssa jo kolmatta kertaa toteutettu valtakunnallinen koululaiskysely on yksi merkittävimpiä lasten ja nuorten kuulemisen välineitä Suomessa. Lähes 100 000 perusopetuksessa olevaa koululaista osallistui vuoden 2019 kyselyyn, jossa… Lue lisää »

Oppimisen iloa Vantaan kansainvälisessä koulussa

Oppimisen ilon kokemusten tarjoaminen oppilaille on Vantaan kansainvälisen koulun arjessa kunnia-asia. Peruskoulun oppilaille halutaan taata erinomaiset oppimisympäristöt sekä eväät tulevaan tukemalla niitä asioita, jotka tekevät oppimisesta mukavaa ja palkitsevaa. Keväällä 2019 Vantaan kansainvälinen koulu… Lue lisää »

Tulevaisuuden Psykologiliitto on vaikuttava ja dynaaminen

Psykologiliiton tulevaisuuden kirkastamiseen tartuttiin koko organisaation osallistavalla otteella 60-vuotias Suomen Psykologiliitto ry lähti kokeilemaan uusia toimintamalleja ja pohtimaan tulevaisuuttaan osallistavassa prosessissa, jossa ideoitiin liiton tärkeimpiä prioriteetteja tuleville vuosille. Monivaiheisen… Lue lisää »