Janne Jauhiainen

Janne on toimitusjohtaja ja vastaa lisäksi projektituotannosta, analyyseistä ja tuotekehityksestä. Hän on innostunut joukkojen viisaudesta johtamisen arkeen, siitä kun isompi joukko ihmisiä löytää yhdessä ratkaisut tulevaisuuden haasteisiin – ja saa ne tapahtumaan.

Hanna Niemelä

Hanna on tilannetajuinen projektipäällikkö, joka luo asiakkaan kanssa merkityksellisiä kokonaisuuksia. Hanna pitää langat käsissään projektin alusta loppuun ja tiivistää laajoistakin aiheista oleellisimman selkeiksi viesteiksi. Monipuoliset viestintätaidot lähellä sydäntä, aktiivinen uuden oppiminen ja oman osaamisen kehittäminen tärkeitä.

Jarkko Kuusinen

Jarkko on kokenut projektien toteuttaja, jolle asiakkaan tavoite ja haaste ovat aina projektin ensisijainen lähtökohta. Jarkko on yksi Fountain Parkin perustajista. Hänen valttinaan asiakkaamme haasteen ratkaisuun on laaja kokemus liiketoiminnnan johtamisesta, yrittämisestä, johdon konsultoinnista sekä lähes 10 vuoden työskentelystä ulkomailla.

Jari Latvalahti

Liiketoimintajohtajana Jari vastaa osaltaan Fountain Parkin julkishallinnon asiakkuuksista. Erityisenä mielenkiinnon kohteena hänellä on sote ja sote-uudistuksen alaiset asiat sekä suunnitteilla olevat 18 itsehallintoaluetta. Jarilla on kahdenkymmenen vuoden käytännön kokemus johtamisesta ja sen kehittämisestä. Muun muassa strategiaprosessit, muutoksen johtaminen sekä kasvun hetket ovat tilanteita, joissa Jari on kuin kotonaan.

Tuomo Lähdeniemi

Tuomo on varatoimitusjohtaja sekä yksi Fountain Parkin perustajaosakkaista. Asiakastyössä Tuomo on erikoistunut muun muassa strategiatyöhön.

”Minua ovat kiehtoneet ICT-ratkaisut jo graduajoista lähtien, yli 30 vuoden takaa. Erityismielenkiinnon kohteenani ovat sivistysinstituutiot Suomessa ja ulkomailla.”

Teppo Nieminen

Teppo on tehnyt Fountain Parkin asiantuntijana lähes kaikkia mahdollisia projekteja erilaisten asiakkaiden kanssa sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Painopistealueita ovat kuitenkin ennakointi, strategia ja muutoksen johtaminen. Laaja-alainen kiinnostus asioihin ja ilmiöihin mahdollistaa asioiden sovittamisen laajempaan kontekstiin.

Lea Remes

Lea työskentelee visuaalisena suunnittelijana ja pyrkii aina erinomaiseen lopputulokseen asiakastyössä. Hän sopeutuu nopeasti uusiin tilanteisiin ja omaa loistavat priorisointitaidot. Lea on erittäin luova visuaalisen suunnittelun ammattilainen, jolla on silmää yksityiskohdille.

Roland Steenblock

Roland Steenblock on Fountain Park Executive Consulting yhteyshenkilömme Saksassa.

Anu Valtari

Anu on talviuimari, jolla on hallussa olennaisen sanoman tiivistäminen. Hänen selkäytimessään ovat projektit, prosessit sekä asiakkaan haasteen ratkaisemin yhteiskehittämistä hyödyntäen. Hänen tähtäimessään on muutoksen edistäminen.

Linnea Pitkänen

Linnean vastuualueena ovat markkinoinnin ja myynnin eri tehtävät sekä asiakasprojektit. Hän on kiinnostunut työelämän eri ilmiöistä, ja haastaa itseään mielellään asiassa kuin asiassa. Linnea  on innostunut organisaatoiden kehittämisestä ja yhdessä tekemisestä.