Helenin sidosryhmät: toimitusvarmuudesta huolehtiminen on tärkeää!

Helenin sidosryhmät: toimitusvarmuudesta huolehtiminen on tärkeää!

Helen toteutti jo toistamiseen vastuullisuusteemoja käsittelevän sidosryhmädialogin. Tulosten perusteella on helppo todeta Helenin kehityssuunnan olevan oikea, mutta tekoja tarvitaan lisää.

Helen toteutti jo toistamiseen vastuullisuusteemoja käsittelevän sidosryhmädialogin ja osallistuneiden mukaan Helenin vastuullisuudesta halutaan kuulla erityisesti verkkosivuilla, Helen-lehdessä ja uutiskirjeissä.

”Jatkamme siis vastuullisuusteemojen käsittelyä näissä kanavissa”, toteaa Pirjo Jantunen, Helenin yritysvastuullisuuspäällikkö.

Hän sanoo, että tulosten perusteella on helppo todeta Helenin kehityssuunnan olevan oikea, mutta tekoja tarvitaan lisää. Viimeisimpiä askeleita edustavat tänä vuonna käynnistyneet Salmisaaren pellettilämpölaitos ja Esplanadin lämpöpumppulaitos, jotka korvaavat fossiilisia polttoaineita. Tämä ei kuitenkaan riitä vielä mihinkään. Kollegat tekevätkin parhaillaan näppikset sauhuten eri vaihtoehtojen selvitystöitä, sillä Helen investoi seuraavan kymmenen vuoden aikana noin puoli miljardia euroa vähäpäästöiseen energiaan.

Linkki Helenin hanketta käsittelevään blogitekstiin tässä.

 

 

Heräsikö sinulla kysymyksiä aiheesta?

Ota meihin yhteyttä